Vær med

Vil du være med til at skabe en fremtid med rollemodeller for alle?

DiverseEksperter.dk er et værktøj, som inviterer alle aktører ind i løsningen på hver deres måde.

For rollemodeller er portalen en mulighed for eksponering af din ekspertise og et community, hvor man kan få værktøjer og rygstøtte til at træde frem.

Læs her, hvordan du kan være med som kvindelig eller nonbinær ekspert/rollemodel.

For virksomheder, organisationer og forskningsinstitutioner er portalen en platform, der kan indgå i deres bidrag til et bæredygtigt samfund med alle talenter i spil. 

Kontakt os for en uformel snak om jeres partnerskabsmuligheder.


For medier er portalen et konkret søgeværktøj til at gøre det mangfoldige kildevalg til det nemme valg.

Læs videre nedenfor på siden, hvis du vil danne dig et hurtigt overblik over dine muligheder for at være med.

Sådan kan vi hjælpe dig

Din vej ind i DiverseEksperter afhænger af, hvem du er. Klik på det, der repræsenterer dig bedst for et hurtigt overblik.

Medie

Vær med til at øge diversiteten og kvaliteten i jeres indhold ved at få adgang til en mangfoldighed af kvindelige og nonbinære eksperter – alle screenede med fokus på mediernes behov og størstedelen også medietrænede kvindelige og nonbinære eksperter med flere på vej. Du kan allerede nu gratis søge i portalens tusindvis af profiler.

I slutningen af 2024 vil du endvidere kunne tegne abonnement til ekstra funktioner i portalen, der gør det mangfoldige kildevalg endnu nemmere for dig og din redaktion.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev for at være blandt de første, der hører om portalens nye tilbud, lige her

Virksomhed, organisation og forskningsinstitution

Giv jeres kvindelige og nonbinære profiler mulighed for at bruge deres stemme og styrk samtidig jeres egen position ved at synliggøre indsatsen for diversitet, talentudvikling og inklusion. Med rollemodeller, som er en del af DiverseEksperter.dk, kan I som virksomhed samtidig stå stærkere i forhold til brand image, medarbejdertiltrækning og fastholdelsesmuligheder, og I bliver mere synlig som en organisation med fokus på diversitet og fair repræsentation.

I kan gratis nominere jeres kvindelige og nonbinære ledere og specialister til at indgå i portalen, her.

Når jeres rollemodeller indgår i DiverseEksperter.dk, opfordrer vi jer til også at investere i deres profil og position som eksperter og rollemodeller i samfundet. Vi kan hjælpe jer med at skrive eksperternes profiltekst, der fremgår af søgning i portalen, og med et ”premium”-medlemskab i DiverseEksperter-communityet, hvor rollemodellerne får adgang til et eksklusivt bite-size-learning univers , samt fysisk og online netværk med ligesindede (lanceres i efteråret 2024).

Normalprisen vil i efteråret være 10.000,- pr profil, men vi lancerer med en introduktionspris på 4.500 kr. årligt pr. profil, I ønsker at investere i. Dette inkluderer også adgang til brug af vores ”DiverseEksperter.dk-select” badge til de rollemodeller, der er udvalgt til at indgå i portalen.

Meld din interesse via vores kontakt-formular her

Ud over arbejdet med jeres konkrete ledere, specialister og rollemodeller, kan alle virksomheder og organisationer med mindst én rollemodel (på vej) i DiverseEksperter.dk-portalen også blive DiverseEksperter.dk-partner og sætte fokus på organisationens arbejde med agendaen. Dette inkluderer:

-         Logo på DiverseEksperter.dk (se nuværende partnere nederst på siden her)

-         DiverseEksperter.dk partner-logo til brug på egne hjemmesider og SoMe-kanale

-         DiverseEksperter.dk standardtekst til brug i ESG-rapportering

-         Partner-announcement på DiverseEksperter SoMe

-         Pilot til udvidet version af DiverseEksperter.dk (udrulles primo 2025)

Introduktionsprisen for et års partnerskab ligger på 25.000,- ex moms (Normalpris: 75.000,-)

Meld din interesse via vores kontakt-formular her

Kvindelig eller nonbinær rollemodel

Øg din offentlige profil og deltag i skabelsen af fremtidens samfund ved at gøre dig tilgængelig for medierne via DiverseEksperter.dk!

Klik her og læs om de forskellige muligheder for at blive en del af DiverseEksperter.dk.

Vær med til at skabe en fremtid med rollemodeller for alle

Kontakt os

Book os til et uforpligtigende møde og bliv klogere på samarbejdsmulighederne her